Spelregels

We houden het forum graag aangenaam, overzichtelijk en toegankelijk voor iedereen.  Samen zorgen we hiervoor. Vandaar dat we een aantal spelregels hebben. Door mee te doen aan het forum verklaar je je te houden aan de volgende spelregels:

  1. Voor en door kustbeschermers – Dit forum is bedoeld voor informatie-uitwisseling tussen Kustbeschermers. Ook de moderatoren van de discussies zijn Kustbeschermers.
  2. Commerciële berichten zijn niet toegestaan.
  3. Geen scheldpartijen – Felle discussies zijn toegestaan, maar ordinaire scheldpartijen niet. Ongepaste en onsmakelijke berichten worden door de beheergroep verwijderd.
  4. Geen onwettige of immorele berichten – Alles wat onwettig is, is vanzelfsprekend verboden (zoals racistische of discriminerende teksten, het aanbieden van illegale waar, etc.). Daarnaast is het niet toegestaan om onwettig gedrag uit te lokken of te stimuleren.
  5. Geen meta-discussies – Discussies óver discussies (of over de manier van discussiëren) zijn niet toegestaan. Ook kan er niet gediscussieerd worden over de manier waarop de forumbeheerders hun werk doen, althans niet op het forum zelf. Heb je vragen of klachten? Dan kun je hier contact opnemen met de forumbeheerders.
  6. Geen dubbele berichten – Het meervoudig plaatsen van één bericht (hetzij in één rubriek, hetzij in verschillende rubrieken) is niet toegestaan. Mocht dit toch gebeuren – hetzij met opzet, hetzij per ongeluk – dan bepaalt de beheergroep in welke rubriek het bericht het beste thuishoort, waarna de overige exemplaren verwijderd worden.
  7. Geen discussies met jezelf – Het is niet toegestaan om onder verschillende namen deel te nemen aan één discussie.
  8. Privacy – De laatste spelregel geldt niet voor jou maar voor onszelf. Je gegevens (zoals naam en e-mail adres) worden niet doorgegeven aan derden. Voor meer informatie: zie ons privacy-statement.