Home Forums Kustbeschermers / onze organisatie Forum in de lucht

Tags: 

Dit onderwerp bevat 7 reacties, heeft 5 stemmen, en is het laatst gewijzigd door Peter Pleijs Peter Pleijs 11 maanden, 2 weken geleden.

 • Auteur
  Berichten
 • #80
  Roos Kooiman
  Roos Kooiman
  • Moderator

  Leuk dat het forum van start is en iedereen elkaar beter kan vinden. Want, ideeën zijn er genoeg.
  Ik ben heel benieuwd naar reacties. Wat vinden jullie ervan?

  Groet Roos

 • #156

  Geweldig dat het forum zo snel van de grond is gekomen! Dank jullie wel voor het prima werk. Ik denk dat het de kustbeschermers goed kan versterken.
  Het is nogal wel even zoeken in welk forumonderdeel ik mijn berichten het beste kwijt kan,maar ik denk dat in de loop van de tijd er naar aanleiding van de ingestuurde berichten wel helderheid komt in de onderwerpen.
  Groet Marijke

 • #157
  Roos Kooiman
  Roos Kooiman
  • Moderator

  Inderdaad, het is even zoeken waar wat het beste past. Maar zoals je al zegt; dat wijst zich wel in de tijd. En laten we elkaar suggesties geven als je denkt dat iets beter ergens anders past.
  De uitdaging is ook om de bericht slechts bij één thema te zetten. Daarmee blijft het forum het meest overzichtelijk en dus ook het meest werkbaar.

 • #208

  Hi Marijke. Mooie oproep. Lijkt mij zeker waard om als eigen bericht (onderwerp) te plaatsen.
  Nu zie ik je mooie bericht onder het kopje forum gestart.
  Succes, Roland

 • #218
  Roos Kooiman
  Roos Kooiman
  • Moderator

  Dank voor de tip Roland. Ik heb de oproep van Marijke inmiddels even verplaatst en een eigen titel gegeven ‘Kustebeschermers gezocht Midden Kennemerland’.

 • #288

  Hoi Roos,

  Alle begin is moeilijk, dat blijkt wel weer. Ik moet mijn draai op het forum nog vinden 🙂
  Ik zou mijzelf niet zijn als ik geen inhoudelijk commentaar had zoals je in bericht http://forum.beschermdekust.nl/topic/manifest-kustbeschermers/#post-280 kunt lezen. Misschien is het een idee om de leverancier van dit tool op deze duidelijke fout te wijzen.
  Qua discussie en structuur moet het forum nog grotendeels op gang komen. Ik kan mij voorstellen dat er een item “Schoonmaken” komt.
  Erg handig is de mailforwarding van geplaatste berichten, dat scheelt veel tijd.
  Ik probeer zelf meestal relevante plaatjes bij te sluiten zodat de vaak saaie teksten wat opgeleukt worden. Maar dat is natuurlijk mijn persoonlijk smaak. Bijgesloten foto maakte ik zaterdag bij strandslag 9, Kijkduin. Zo moet het blijven 🙂

  Bijlagen:
 • #290
  Roos Kooiman
  Roos Kooiman
  • Moderator

  Hoi Peter,

  Ik neem je tip mee om de reactiemogelijk per bericht meer zichtbaar te laten worden.
  Volgens mij is het voor alle deelnemers de uitdaging om steeds even na te denken ‘waar hoort dit bericht?’: bij welk thema en is het een nieuw onderwerp of reageer ik op iets bestaands?

  Prachtige tekst op je foto, heel inspirerend!

  • #296

   Ik heb nog iets gevonden:
   Wanneer je in het startscherm een zoekopdracht geeft met een trefwoord dan verschijnt een overzicht van berichten waarin de REACTIE knop ontbreekt. Rechtsboven worden alleen de berichtnummers weergegeven (Ook in grijs op grijs, zie foto). Maar wanneer je op zo’n nummer klikt dan spring je naar de juiste plaats in het forum met het volledige bericht en de REACTIE knop.

   Bijlagen:

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.