Home Forums Publieksacties Imago beïnvloeding

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door  Marie van Buren 8 maanden, 3 weken geleden.

 • Auteur
  Berichten
 • #709

  Lieve mensen, weten jullie wat ook echt helpt om tegenstand te bieden tegen het plaatsen van bouwsels op het strand? Recensies schrijven!
  Bij voorkeur naar onder andere de FB sites die huisjes exploiteren, zoals Haagsestrandhuisjes, bedrijfsmakelaar Leef met de zee, Den Haag marketing, This is The Hague en zo heb je er nog wel 20. De meesten staan ook op de recensiepagina van mijn eigen fb profiel, gewoon openbaar.
  Recenseer ze met 1 ster natuurlijk als het echt alleen fb pagina’s betreft die gericht zijn op strandhuisjes exploiteren.
  Je hebt zelf waarschijnlijk niet zo’n huisje gehuurd, neem ik zomaar aan 😉 maar dat geeft natuurlijk niets. Je kent de plek en hebt ook gestaan op zand waar de huisjes staan dus ben je op die plek geweest he. Zo simpel is het.
  Of geef de 5 sterren als het een algemene fb site is, perfect als je binnen wilt komen. Bijvoorbeeld bij de promotie voor Den Haag. Dat IS een mooie stad (vind ik) dus natuurlijk dan 5 sterren beoordelen. Paar zinnen erbij over ons strand blabla. en dat we daar zo zuinig op zijn, blabla.
  Geweldig middel wanneer je de luis in de pels wilt zijn!
  Nog een tip: Richt je vooral op de toeristen dus schrijf ook bijvoorbeeld in het Engels of beter nog in het Duits want die huisjes worden voornamelijk aan onze buren verhuurd. Mij kunnen ze al niet meer luchten of zien dus berichten worden tegengehouden. Maar jullie kennen ze nog niet 🙂 Helpt echt! Succes.
  Oh en hopelijk overbodig te melden maar houd het netjes dus geen scheldpartijen want dat is voor niemand leuk om te lezen. Mensen zijn altijd aan het verkennen op het Internet waar ze heen willen. Nou, zijn ze meteen op de hoogte.

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.