Home Forums Website Nieuwe onderwerpen

Tags: 

Dit onderwerp bevat 2 reacties, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door Peter Pleijs Peter Pleijs 11 maanden, 2 weken geleden.

 • Auteur
  Berichten
 • #298

  Ik wilde volgens de gebruiksaanwijzing een nieuw onderwerp openen; “Schoonmaken”.
  Het kan aan mij liggen, maar ik zie geen witte schrijfregel onder de lijst van aanwezige onderwerpen (zie foto), zoals in de gebruiksaanwijzing wordt aangegeven.
  ???
  Ik heb een berichtje klaar liggen, maar wil het wel graag onder het juiste onderwerp plaatsen. Kan iemand “Schoonmaken” als onderwerp aanmaken, of mij vertellen hoe ik dat zelf kan doen?

  Bijlagen:
 • #300
  Roos Kooiman
  Roos Kooiman
  • Moderator

  Peter,
  Om wildgroei te voorkomen en de boel overzichtelijk te houden hebben we ervoor gekozen zes vaste thema’s in het forum te maken (Beleidsbeïnvloeding & politiek, publieksactiviteiten etc). Dat is de hoofdindeling. Binnen die thema’s kan iedereen onederwerpen aanmaken.
  Je kan dus even nagaan bij welk thema jouw onderwerp ‘schoonmaken’ het best past en daar het onderwerp aanmaken.

  • #350

   Dat vermoedde ik al.
   Ik heb Schoonmaken aangemaakt onder “Publieksacties”. Daar hoort het in eerste opzet ook thuis al verwacht ik dat er permanente, landelijke coördinatie nodig is die niet bij een paar vrijwilligers kan worden belegd. Maar dat zien we later wel.
   Handhaving heb ik maar even onder “Politiek en beleidsbeïnvloeding” geplaatst omdat de uitvoering door politie em boa’s uiteindelijk onder (semi)overheden valt. Maar dit klopt niet helemaal, misschien is toevoeging van een apart hoofdstuk “Regelgeving en uitvoeringsproblematiek” beter. Zo lijkt mij ook een hoofdstuk Natuur nodig, waar aandacht kan worden besteed aan al dat waardevols.

   Bijlagen:

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.