Home Forums Bouwprojecten NRC: Komt er een puist in het Veerse Meer?

Dit onderwerp bevat 2 reacties, heeft 3 stemmen, en is het laatst gewijzigd door Paul Begijn Paul Begijn 11 maanden, 3 weken geleden.

 • Auteur
  Berichten
 • #223
  Roos Kooiman
  Roos Kooiman
  • Moderator

  “Komt er een puist in het Veerse Meer” is de treffende kop van een uitgebreid artikel in het NRC over de bouwplannen Zeeuwse Lagune over het schiereiland met hotel en appartementen in het Veerse Meer waar de gemeenteraad vandaag over besluit. “Liefhebbers van een ongerepte kust zijn tegen. Maar er is ook een oude afspraak.”

  Zien jullie interessante artikelen of nieuws? Deel ze ook op het forum!

 • #227

  Ja Roos,
  Met je link naar de nrc kom ik ook een mooi stuk tegen over de ontwikkelingen in de bouwgrage ontwikkelaars. Waarin wordt aangegeven dat bezoekers aantallen stabiel of zelfs lijken te dalen.
  En mooi achtergrond verhaal. Waar ook wordt gemeld dat Roompot project in Grote Keet (Nh) niet meer tegen te houden was. Wel heeft gemeenteraad de strandslaaphuisjes WEL geschrapt … terwijl ze al ingetekend waren … bravo!!
  Dank voor je link.
  PS hoe kan ik volgende keer link toevoegen?

 • #244
  Paul Begijn
  Paul Begijn
  • Moderator

  Beste Roland,
  Een link toevoegen kan heel simpel door in de werkbalk (boven het witte vlak waar je je reactie plaatst) op ‘link’ te klikken. Kopieer de link in de url en geef de link een naam. Als het goed is moet het dan lukken 🙂
  Geen bebouwing in Veerse Meer

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.