Home Forums Bijeenkomsten Zeeuwse kustvisie in concept klaar. Praat je mee?

Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door Lineke Keizer Lineke Keizer 9 maanden, 2 weken geleden.

 • Auteur
  Berichten
 • #477

  De Zeeuwse gemeenten langs de Noordzeekust, de natuur- en milieuorganisaties, toeristische belangenorganisaties, Rijkswaterstaat Zee & Delta, Waterschap Scheldestromen en de Provincie Zeeland hebben 14 december het concept voor de Zeeuwse kustvisie gepresenteerd. De ZMf is door de Provincie Zeeland gevraagd om als vertegenwoordiger van de natuur- en milieuorganisaties het voortouw te nemen voor de belangen van natuur- en landschap en mee te werken aan de vorming van deze visie voor de Zeeuwse kust.

  De ZMf heeft de samenwerking als bijzonder goed ervaren en is trots op het resultaat. Op de website van de Provincie Zeeland kun je de hele visie lezen/downloaden: https://www.zeeland.nl/actueel/grote-stap-gezet-totstandkoming-zeeuwse-kustvisie

  Op 2 februari 2017 zal de ZMf een bijeenkomst organiseren om haar achterban te informeren en te consulteren. Je bent van harte welkom om 19.30 uur in de Aula van de ZB, Kousteensedijk 7 te Middelburg. Aanmelden is gewenst via info@zmf.nl.

 • #653

  Het aantal aanmeldingen is overweldigend, daar zijn we heel blij mee. Maar we hebben een grote zaal tot onze beschikking dus mocht je overwegen te komen… dat kan nog! Wel graag vooraf even aanmelden, dan zetten we de koffie voor je klaar ;-).

  Aanmelden kan via onze website: https://zmf.nl/kustvisie-informatie-en-discussieavond-1

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.